Un nou scandal de etnie a avut loc duminică, 25 aprilie, pe o stradă din Vânători, Neamţ, unde s-au încăierat mai mulţi bărbaţi, 8 dintre ei, cu vârste între 17 și 35 de ani, fiind reţinuţi de poliţişti pentru lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor, care au procedat la aplanarea cu operativitate a altercației și implicit la imobilizarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor participante. Investigațiile au relevat faptul că, pe fondul consumului de alcool, între doi bărbați cu vârste de 25 și 37 de ani, din Vânători-Neamţ, a izbucnit un conflict spontan, în altercație intervenind mai multe persoane”, a precizat subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. .
Cei 8 participanţi la scandal, care au primit ordonanţe de reţinere, vor fi prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Cel mai probabil, ca şi în alte cazuri de până acum, având în vedere pedepsele mici prevăzute de lege pentru infracţiunile de care sunt acuzaţi indivizii, vor fi plasaţi sub control judiciar.
C.M.

Articolul precedentVideo. Acțiune de protest la ISJ Neamț
Articolul următorÎnainte de Paști, firmele private vor să angajeze 508 nemțeni

1 COMENTARIU

  1. Romii își fac de cap în Vănători cineva le ia apărarea , primesc ajutoare sociale dar munca mai putina , ceva nu se leagă !!!

Comments are closed.