Astăzi, 26 aprilie, firmele private din zona Piatra-Neamț au cea mai mare ofertă de locuri de muncă pentru șomeri – 309. De la asfaltator, poștaș, vânzător și până la mecanic, sudor, lăcătuș mecanic, domeniile și calificările cerute sunt dintre cele mai diverse. Necalificații care vor să se angajeze au de optat între confecții, silvicultură, mobilă, întreținere drumuri – sunt 35 de locuri disponibile. Se caută și 4 maiștri pentru industrializarea lemnului, dar și 16 ingineri în acest domeniu.

Pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă în zona Roman, sunt firme din construcții, comerț, alimentație publică, mecanic, care au nevoie de 138 de oameni.

În zona Târgu Neamț se caută 61 de muncitori, în principal. Două firme au liber câte un post de inginer constructor și o altă firmă are nevoie de secretară cunoscătoare de limbă franceză sau turcă. Pentru necalificați sunt 17 joburi în construcții și confecții.

Detalii despre cele 508 locuri de muncă disponibile pot fi aflate de la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Neamț, la telefon 0233.237780.

C.I.

Articolul precedentScandal între ţigani pe o stradă din Vânători, 8 dintre participanţi au fost reţinuţi
Articolul următorPremiul III la Galaţi pentru Emilia Rizescu, eleva pictorului Radu Macavei