0:00

Scandal, distrugeri şi bătaie între tineri la o cârciumă din Gârcina, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn noaptea de duminică spre luni, 5 spre 6 iunie, în jurul orei 2,00, la o bodegă din Gârcina, trei tineri s-au luat la ceartă, evident, pe fondul consumului de alcool.

Scandalul a degenerat, un bărbat de 30 de ani din localitate fiind agresat de ceilalţi doi consăteni, în vârstă de 20 respectiv 26 de ani. În „entuziasmul” lor, prin aburii de alcool, cei doi au provocat distrugeri şi unui autoturism parcat în apropiere, potrivit informaţiilor furnizate de agent Georgiana Puşcaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Bărbatul lovit a sunat la poliţie reclamându-i pe ceilalţi doi scandalagii. Echipajul ajuns la faţa locului i-a ridicat pe toţi şi i-a dus la sediul poliţiei din Gârcina pentru audieri.

În baza mărturiilor celor trei şi a unor martori, cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi într-un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceştia urmează să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

A.C.

Articolul precedentZilele școlii şi lansarea proiectului ”Noi suntem români” la Liceul Tehnologic ”Arhimandrit Chiriac Nicolau” Vânători – Neamț
Articolul următorPiatra Neamț: Băiat de 13 ani lovit de o maşină
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.