Scandal de Paște la Văleni 2: o femeie de 60 de ani și un tânăr, bătuți în casă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn scandal, iscat pe fondul consumului excesiv de alcool, a ”colorat” atmosfera din prima zi de Paște, în anexa Văleni 2, din Piatra-Neamț.

Imediat, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor, care au procedat la aplanarea cu operativitate a altercației și implicit la imobilizarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor participante”, a precizat subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Polițiștii au stabilit că doi bărbați au pătruns fără drept în locuința unei femei de 60 de ani și au lovit atât proprietara, cât și un tânăr de de 19 ani, care se afla în casă. Cei doi agresori, cu vârste de 31 și 33 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzațiile de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere. De asemenea, cei doi au fost amendați cu 2500 de lei, pentru nerespectarea restricțiilor impuse de pandemie. Astăzi, 3 mai, reținuții urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

Articolul precedentProiect pilot în Neamț: Vaccinare fără programare
Articolul următorÎnșelăciuni cu imobile de închiriat, autorul prins în Neamț