bicicleta

Sâmbătă seara, în jurul orei 20.30, Poliția Roznov a fost sesizată de Costel O., de 45 de ani, prin apel la 112, despre faptul că fiul său, O.V. (15 ani), a rămas fără bicicletă, aceasta fiindu-i furată de Dragoș D. (18 ani), din localitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, din primele cercetări, au stabilit că, într-adevăr, bicicleta adolescentului a fost furată din fața unui bar din oraș, pe fondul unei datorii mai vechi pe care făptașul ar fi avut-o de recuperat. Cei doi păgubiți, tată și fiu, au decis să își facă singuri dreptate, și nu oricum. Înarmați cu o lamă și cu un lanț, ambele provenite de la o drujbă, au plecat spre casa lui Dragoș D. Cei trei s-au întâlnit în fața dispensarului, unde au început să se ciondănească. Polițiștii au descoperit că și hoțul venise pregătit de „discuții”, pentru că avea asupra lui o secure și un cuțit. Între timp, bicicleta a fost recuperată și restituită minorului.

Toți cei trei protagoniști s-au ales cu dosare penale, „păgubiții” pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniștii publice și port ilegal de armă albă, iar „hoțul” pentru furt calificat, port ilegal de armă albă, precum și pentru ultraj și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. (A.S.)

Articolul precedentCu Daniel Corbu, la Vânători-Neamţ: „Târgu Neamț este orașul în care m-am născut, Iașul cel în care n-am murit încă”
Articolul următorCercetarea stă la baza agriculturii