brusturi-hram-tarzia-03brusturi-hram-tarzia-02brusturi-hram-tarzia-01Satul Târzia (comuna Brusturi) a îmbrăcat veșminte de sărbătoare, pentru hramul satului și al bisericii. La invitația preotului paroh Bogdan Apopei, zeci de credincioși, dar și oaspeți de seamă s-au adunat, în sfântul lăcaș al comunității pentru a se ruga la Maica Domnului.

La slujba oficiată de un sobor de preoți au participat deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, șeful Ocolului Silvic Târgu-Neamț, Traian Humulescu, primarul comunei Brusturi, Daniel Lozonchi și aleși locali.

După oficierea slujbei a avut loc şi o agapă frățească.

„În această seară mă întâlnesc nu cu străini sau oaspeți, ci, spun cu toată tăria, că mă întâlnesc cu prieteni. Ca bucuria mea să fie deplină vreau să mulțumesc unor oameni minunați prieteni de-ai mei, domnului deputat care a făcut drum lung ca să fie prezent, domnului primar și domnului viceprimar. Astfel de momente, cum este și cel din seara aceasta, trebuie să facă din ființa noastră una mai bună, mai smerită și mai blândă. Mai constructivă, nu pătimașă. Aș vrea să mulțumesc și altor oameni minunați  și să spun Bogdaproste! Acești oameni minunați sunt de fapt două familii. Și anume, domnul Drăgănescu Ion și doamna Elena din satul Poiana, comuna Brusturi și altei familii Bălănești Vasile și Elena. Cum situația financiară a parohiei nu este nici precară, dar nici bună, dânșii s-au oferit și ne invită pe toți la o agapă frățească. Să dea Bunul Dumnezeu să fim binecuvântați! Vă mulțumesc pentru prezență. Vă așteptăm și cu alte ocazii. Vă îmbrățișăm cu mult drag și să dea Maica Domnului să ne revedem sănătoși. Așa să ne Ajute Dumnezeu!”, a transmis preotul paroh Bogdan Apopei. (C.T. STURZU)

Articolul precedentToamna vine cu autostrăzi în Moldova
Articolul următorProblema minţii la Biblioteca „Kirileanu”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Hoooppppaaaaa … a început campania! PNL ataca pe frontul de nord, pe axa Brusturi-Raucesti, cu generalii Lozonschi-Balajel în atac la baioneta cate mareșalul Harpa ce va fi contracandidatul lui Mugurel de Iași pe colegiul 8! Sa vedem acum stategia de contraatac Harpa (deputat) și Arsene (senator) pe bătălia la ciolan parlamentar!

Comments are closed.