0:00

 

Încă un urs face probleme în județ, iar locuitorii din satul  Magazia, comuna Crăcăoani, nu mai pot ieși din casă de spaimă, sălbăticiunea umblând nestingherite prin sat. Locuitorii au surprins imagini cu ursul care se plimbă fără griji pe șosea și sunt nemulțumiți de faptul că nu se ia nici o măsură pentru pericolul ce îi pândește la orice pas.

Pe grupuri, pe rețele, oamenii se plâng că nu mai pot ieși din casă, copiii nu pot fi lăsați să se joace afară, iar mesajele care îi avertizează de prezența ursului nu le sunt de nici un folos. Exemple de mesaje, inclusiv un film cu ursul umblând tacticos prin Magazia vă prezentăm și noi așa cum sunt ele pe rețelele de socializare.

Sătenii din Crăcăoani sunt terorizați de urs, ZCH NEWS - sursa ta de informații Sătenii din Crăcăoani sunt terorizați de urs, ZCH NEWS - sursa ta de informații Sătenii din Crăcăoani sunt terorizați de urs, ZCH NEWS - sursa ta de informații

(G.S.)

Articolul precedentProtest prin demisie în rândul directorilor de școli
Articolul următorAtenționare de furtuni și vijelii în aproape toată regiunea Nord-Est
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Dupa cum am mai spus singura salbaticiune din poveste este GS.
    Restul personajelor sunt mamifere cu 2 sau 4 picioare….De cele mai multe ori cele cu 4 sunt mult mai inteligente decat cele cu 2….Satenii din Magazia ar trebui sa se simta onorati de prezenta musafirului.

  2. Săracii oameni! Pe după Bicazul Ardelean, în vara aceasta, urșii au făcut prăpăd cu vitele, oile, animalele de pe lângă casă; au atacat și oameni. De ce nu li se creează o rezervație naturală unde să fie duși? Urșii s-au înmulțit extrem de mult de când este interzisă vânătoarea….
    Chiar nu înțeleg: tăiem vițeluși, iezi, miei, etc, iar urșii care sunt animale sălbatice, au voie să se plimbe liberi pe străzi.

Comentariile sunt închise.