0:00

Două persoane au fost arestate preventiv și una a fost plasată în control judiciar, după ce au fost puse sub acuzare pentru infracțiuni de rupere de sigilii și furt. Totul după ce, pe 23 noiembrie, oamenii legii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Roman au fost sesizați despre o faptă veche de circa o săptămână. S-a reclamat că, pe 15 noiembrie 2022, persoane necunoscute ar fi rupt sigiliile și ar fi sustras circa 2.100 de kg de grâu, din vagoanele de marfă staționate în zona triajului stației CF Roman.

Sărăcie lucie: au furat două tone de grâu din trenul sigilat, ZCH NEWS - sursa ta de informații“În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de transporturi din Neamț cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Regional de Poliție Transporturi Iași, au identificat trei persoane bănuite de comiterea faptei, cu vârste cuprinse între 29 și 44 de ani, din municipiul Roman“, conform Poliției Neamț.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%, fiind predat persoanei vătămate. În urma documentării activității infracționale, au fost extinse cercetările și pentru furtul unei cantități de 750 de kg de semințe de floarea soarelui, ce a avut loc la data de 23 noiembrie, tot din vagoanele de marfă staționate în zona triajului stației CF Roman. Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, iar instanța a dispus arestarea preventivă pentru doi bărbați de 29, respectiv 44 de ani, iar o femeie de 43 de ani a ajuns în control judiciar. (G.S.)

Articolul precedentNoi posturi pentru personal neclerical finanțate de la Consiliul Județean
Articolul următor5 zile de razii pe șosele: 1.800 de șoferi în abatere și 3.000 de testări pentru alcool și droguri
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.