Șaptesprezece copii infectați cu COVID-19 în ultima săptămână, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn ultimele 7 zile, în județul Neamț, au fost înregistrate 154 cazuri noi de persoane infectate cu SARS Cov 2, din care 17 copii, informează DSP Neamț. Dintre acestea, doar 14 persoane au fost vaccinate cu schema completă și trei cu o singură doză.

În ultima săptămână au fost raportate 6 decese – două femei și patru bărbați, cu vârste peste 65 de ani și având mai multe boli. Nici una dintre persoanele decedate nu era vaccinată.

În perioada 21-28 august au fost depistate și anchetate zece focare de familie în comunele: Girov, Sagna, Borca, Piatra Șoimului, Răucești, Urecheni, Țibucani și Săbăoani și un focar de 6 persoane în colectivitate, în comuna Girov, și

În prezent, 47 de persoane confirmate COVID-19 sunt internate în spitalele din județ. În Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, o persoană este internată în secția ATI și un copil este internat la Pediatrie – Terapie acuți. În Spitalul Municipal de Urgență Roman, în secția ATI sunt internate două persoane.

Angela Croitoru

Articolul precedentL4 Sezonul 2021/2022 începe pe 5 septembrie, cu 14 echipe
Articolul următorLocuri de muncă în instituţii bugetare din Regiunea Nord-Est
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.