0:00

Un agent economic din Trifești s-a ales cu o pagubă de proporții, după ce a fost prins cu nereguli cu lemn. Anchetatorii i-au aplicat o amendă, dar au dispus și confiscări importante, astfel că firma are sancțiuni ce însumează 175.000 lei. Totul s-a întâmplat în urma unor verificări ce au avut loc pe 20 ianuarie 2023.

”În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat verificări la un operator economic, aplicând sancțiuni contravenționale, în valoare totală de  35.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Sancțiuni de 175.000 lei pentru afaceri ilegale cu lemn, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe asemenea, polițiștii au dispus confiscarea valorică a volumului de  aproximativ 162 de metri cubi material lemnos de diferite esențe și sortimente, în valoare de peste 140.000 de lei”, conform unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.

La acțiune au participat polițiștii din cadrul Serviciul de Ordine Publică – Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Suceava. (G.S., FOTO: Politia Neamt)

Articolul precedentAccident mortal la Săvinești
Articolul următorNeamț. Puține locuri de muncă la început de an
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.