Doar 486 de joburi disponibile la angajatorii din județul Neamț, pe final de ianuarie. În oferta firmelor private există zeci de locuri pentru persoanele necalificate, inclusiv la marii operatori din industrie.

Cele mai multe variante sunt în zona Piatra-Neamț. Din cele 194 locuri de muncă, o bună parte sunt la Rifil – care angajează 40 de filatori și muncitori necalificați, la Comes – 28 posturi, între care un economist, un inginer mecanic, iar restul lăcătuș și strungar universal. Firma Publiserv Piatra-Neamț are nevoie de 6 asfaltatori, iar Moldocor caută, în continuare, să angajeze 10 zidari.

Confecții textile este domeniul care are nevoie de cei mai mulți lucrători din zona Roman. Sunt 58 de posturi pentru persoanele calificate disponibile la șase firme și alte 60 de locuri pentru necalificați la două firme. Restul de până la 150 de locuri de muncă sunt în diverse domenii: electric, mecanic, cofetărie.

În zona Târgu Neamț sunt disponibile 142 de joburi, din care 23 pentru necalificați și restul împărțite între mai multe firme din diverse domenii de activitate: textile (27 posturi), horeca, silvicultură și exploatare forestieră, mecanică, instalații sanitare, construcții, panificație și patiserie.

Informații complete despre angajatori și posturile disponibile pot fi aflate la numărul de telefon 0233.237780 al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Neamț.

C.I.

Articolul precedentSancțiuni de 175.000 lei pentru afaceri ilegale cu lemn
Articolul următorCeremonie de Ziua Unirii Principatelor Române