0:00

Sâmbăta, ziua filmelor în Piatra-Neamț!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCinema Mon Amour este una dintre opțiunile de a petrece timp cu familia și prietenii la sfârșit de săptămână. Puteți alege o animație pentru copii, dublată în română, cum este “Căpitanul Colț de sabie și diamantul”, care rulează astăzi, 15 octombrie, de la ora 13:30, despre doi frați pirați plecați în căutarea unui al treilea frate pierdut, un vampir cu arsuri solare puternice, o regină care își schimbă forma și o armată de maimuțe furioase. Sau comedia “Mirciulică”, de la ora 15:20, despre un tânăr de 30 ani din Gherla, care pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Acesta se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, iar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

Sâmbăta, ziua filmelor în Piatra-Neamț!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTot astăzi, în același cinema, de la ora 17:20, puteți viziona “Halloween sfârșitul”, cu Jamie Lee Curtis și Will Patton sau diseară, de la ora 19:20, “Amsterdam” cu Robert De Niro, Christian Bale și Taylor Swift.

Sâmbăta, ziua filmelor în Piatra-Neamț!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru cei mici, la Cinema City din Shopping City, rulează “Elfii cofetari”, de la orele 13:20, 15:20 și 17:10 sau animația “One piece film: Red”, de la ora 19:00. Tot aici, un film de acțiune, “Invincibilul” rulează de la 14:40 și 19:20. Și aici rulează “Căpitanul Colț de sabie și diamantul”, “Mirciulică” și “Amsterdam”, dar și alte filme pe care vă lăsăm să le descoperiți.

Din păcate, luna octombrie este una săracă în evenimente în Piatra-Neamț, singura opțiune pentru tinerii care iubesc distracțiile de noapte rămân numeroasele cluburi din oraș și împrejurimi.

Angela Croitoru

Articolul precedentMotociclist de 70 de ani rănit după ce a intrat într-o mașină
Articolul următorUnde mergem? Evenimente artistice la Piatra-Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.