Futsal Ceahlăul (locul III, 27 de puncte) dispută un nou derby după cel din runda trecută de la lidera Imperial Wet Miercurea Ciuc. De această dată, pietrenii vor lupta cu ocupanta locului secund, Colțea 1920 Brașov, sâmbătă, 25 martie, cu începere de la ora 14:00, în Sala Polivalentă de pe Calea Romanului.

Cristi Vornicu, managerul echipei Ceahlăul, spune că, după înfrângerea de la Miercurea Ciuc, o victorie cu jucătorii de sub Tâmpa ar menține echipa pietreană în lupta pentru primele două locuri ale clasamentului. “Ne dorim să câștigăm cu brașovenii, avem și o revanșă poate pe undeva de luat din tur și de asemenea nici în sezonul trecut nu ne-am simțit foarte bine în compania  lor, din trei meciuri câștigând doar unul. Au o echipă foarte puternică, au 6 jucători de câmp cu foarte mare experiență în futsal, Radu Burciu, Adrian Călugăreanu, Paul Isac, jucători care în palmares au trecute și meciuri la Liga I. Primii doi sunt și jucători ai echipei naționale de minifotbal”.

În tabăra pietreană, veștile sunt îmbucurătoare. Ar putea reveni în sfârșit pe terenul de joc portarul Postolache și mai nou un jucător proaspăt legitimat, Marian Alexandru, originar chiar din Brașov. “Marian Alexandru este detașat în Piatra Neamț cu serviciul. A făcut câteva antrenamente cu noi, n-a mai jucat la futsal, a jucat mai mult la minifotbal, dar antrenorul Gabi Bucur a hotărât să-l înregimentăm în lot”, a mai precizat Cristi Vornicu, managerul pietrenilor, care se va afla în tribune la partida România-Danemarca, programată duminică, 26 martie, de la ora 21:45. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)