0:00

Nu știm dacă ați remarcat, dar de-o bucată de vreme suntem cu un picior în epoca plagiatelor, după răsunătorul produs al premierului, na, că urmează Olguța din Bănie.Acuma nu știm dacă i se trage de la campania din noiembrie când s-a făcut foc și pară, că o ieșit primarul Sibiului președinte ori de la un pont al vreunui coleg invidious, că n-o primit vreun aviz favorabil pe vreo țidulă de la madam Olguța. Una peste alta, am pune rămășag că mai urmează o cerere de retragere a titlului de doftor, ca piramidon pentru șifoneala mediatică. Cine o să fie următorul? Simplu. Un alt ales cu doctorat.

Toată Moldova i-o scris lui Moș Crăciun că vrea autostradă, numai că scrisoarea o ajuns la guvern și …canci drum lat spre Ardeal. Dar până la executiv, am remarcat că mai toți cei ce doresc o aburcare în ochii publicului și-au exprimat susținerea cu atâta patos, mai ceva ca un copchil răzgâiat care urlă după jucării când părinții nu au bani. S-au prezentat hărți, planuri, studii, dar nu și proprietarii terenurilor pe unde ar trece drumu ăsta, că dacă, repetăm dacă, se face, musai o să fie nevoie de oarece exproprieri și … încă n-am văzut autostradă cu serpentine pe drum drept. Altfel zis, cei ce trebe să aibe răbdare, apoi au, nu glumă.

Am auzit de la un creștin, că de Ignat, o făcut o băută cu porcu până o ajuns la fel, consecutiv recomandării că, dacă-i dai mamiferului vișinată ori altceva din fructe de pădure, toți cârnații ies cu iz de astfel de fructe. Cei cu dare de mână, cică pot să încerce cu cognac, ori pălincă, numai că produsele nu merg la dame pentru că e gingașe. Revenind la creștinu nostru, după ce s-o trezit lângă animal și acesta i-o dat un damf specific, o realizat că efectul o fost nul și s-o dus să cumpere carne de la măcelărie.

Articolul precedentSora lui Marius Crăciun arestată pentru cumpărare de influenţă
Articolul următorDORINEL URSĂRESCU – „abuzat” din nou de DNA