0:00

Salvat după o intervenție la limită, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi agenți de poliție de la Bârgăuani au avut o intervenție salvatoare și au scăpat de la moarte un bărbat aflat într-o situație limită. Agent șef adjunct Ciofoaia Ioan Alexandru și agent de poliție Nicorescu Bogdan au fost solicitați de o femeie de 63 de ani care anunțase că fiul său, de 38 de ani, a spart un geam și s-a tăiat la mână.

Ajunși la fața locului, au constat că rana era una destul de adâncă, fiind secționată artera brahială, bărbatul pierzând deja o cantitate mare de sânge. Polițiștii au improvizat un garou, limitând pierderea sângelui, până la sosirea un echipaj medical specializat. Intervenția acestora a fost una salvatoare“, a anunțat Poliția Neamț.

Bărbatul a fost internat la Piatra Neamț, apoi s-a luat decizia transferului la o clinică din Iași, iar acum este în afara oricărui pericol.

Agent șef adjunct Ciofoaia Ioan-Alexandru este polițist în localitatea Bârgăuani, de la încadrare, din anul 2015, fiind tutorele profesional al agentului de poliție Nicorescu Bogdan, încadrat la același post de poliție din decembrie 2022.

(G. S)

Articolul precedentDouă femei au murit, un copil este în comă, după un accident feroviar
Articolul următorMara Calista: ”Este nevoie solidaritate, de asumare și de colaborare internațională pentru ca fiecare dintre noi să prospere”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.