0:00

Un bărbat de 50 de ani, din Roman, a fost scos din locuința cuprinsă de flăcări de un militar din cadrul ISU Neamț aflat în mod întâmplător în zona unde a avut loc incidentul. S-a întâmplat miercuri, 6 decembrie, după lăsarea întunericului, pe strada Muncii din Roman. Apelul prin numărul unic de urgență 112 a fost făcut de plutonierul Mădălin Borș, din cadrul ISU Neamț, aflat în timpul liber.Salvat din foc de un pompier aflat în timpul liber, ZCH NEWS - sursa ta de informații

După ce a observat fumul, Mădălin a oprit autoturismul și a mers să vadă ce se întâmplă. Imediat a apelat 112 anunțând evenimentul și fără să stea prea mult pe gânduri a intrat în locuință să vadă dacă sunt persoane surprinse. Într-una din camere a găsit un bărbat intoxicat cu fum pe care l-a evacuat din camera cuprinsă de flăcări. Bărbatul a fost preluat de echipajul de la SAJ care tocmai sosise la locul evenimentului. Mădălin a acționat alături de colegii sosiți la locul solicitării pentru stingerea incendiului”, conform ISU Neamț.

Salvat din foc de un pompier aflat în timpul liber, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Focul a izbucnit într-una din camerele imobilului, existând posibilitatea propagării la întreaga construcție. Au ars elementele de tâmplărie, materiale textile și obiecte de mobilier din interiorul camerei, cauza probabilă de producere a incendiului fiind o lumânare lăsată nesupravegheată.

(G.S.)

Articolul precedentDecât politic. Diana Șoșoacă pe locul 3 la intenție de vot pentru alegerile prezidențiale din 2024
Articolul următorMamă și fiu răniți de un șofer imprudent
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.