Salonul de Artă Naivă, ediţia a II-a, la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCentrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț organizează, în perioada 7-21 octombrie, la Galeria „ERA” din cadrul Hotelului Central Plaza, cea de a II-a ediție a Salonului de Artă Naivă „Neculai Popa”, anunţă instituţia de cultură pe pagina de Facebook. Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 7 octombrie, de la ora 13:00.

Pe simeze vor fi prezente lucrări ale celor mai importanți și reprezentativi artiști naivi din România: Ana Boța – Alba, Calistrat Robu – Iași, Adina Bobu – Brăila, Monica Păcurar – Sălaj, Cristian Bădilă – Prahova, Elena Harja – Mureș, Radu Gheorghe – Galați, Nicolae Șerban – Maramureș, Orsz Margarit – Mureș, Viorica Farcaș – Caraș-Severin, Ioana Gheorghiu – Galați, Costel Iftinchi – Iași și Catinca Popescu, Maria Margoș, Valentina Porțan, Gheorghe Parascan, Gheorghe Clit, cu toții din Bacău.

În cadrul Salonului, vor fi expuse și o parte a lucrărilor realizate de Neculai Popa din Târpești, cel mai important artist naiv al județului Neamț. Salonul de Artă Naivă de la Piatra-Neamț este organizat în parteneriat cu Revista „Galeria Naivă” din Iași și Asocația „Era” din Piatra-Neamț. (ZCH NEWS; FOTO: Facebook)

Articolul precedent6 ani de închisoare pentru Gheorghe Ştefan în dosarul Microsoft
Articolul următorGALERIE FOTO Accident cu senzaţii la colţul stadionului ”Ceahlăul”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.