FOTO+VIDEO Salonul Auto Neamț: Cybernet Auto Center prezintă noul VW Tiguan, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCybernet Auto Center participă, la acest sfârșit de săptămână (24-26 iunie), la Salonul Auto Neamț (organizat cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Neamț), eveniment ce va avea loc în parcarea Galeriilor Comerciale „Olimp”, se menţionează într-un comunicat de presă.

Evenimentul va avea loc, pe parcursul a trei zile, între orele 10:00-18:00.

Nemțenii vor avea posibilitatea să admire peste 30 de modele de mașini (Volkswagen, Audi, Volkswagen Autovehicule Comerciale sau Škoda) și chiar să le conducă prin înscrierea la un drive test.

Din expoziție fac parte modelele Volkswagen Polo, Golf, Jetta, noul Passat, noul Touran, Touareg și noul Tiguan, model care este în premiera în Piatra Neamț disponibil la Test Drive, în cadrul unui eveniment de acest gen, precum și modele celebre de la Škoda (noul Rapid, Octavia, noua Fabia, Superb, Yeti) cât și de la marca Audi (noul A4, A6 facelift, noul Q3, Q5, noul Q7).

„Practic, ne propunem să etalăm pentru publicul prezent 4 mari brand-uri auto: Volkswagen, Audi, Škoda cât și Das WeltAuto, pe care Cybernet Auto Center le vinde în județele Bacău respectiv Neamț. Standul de prezentare vine în acest an cu un generos sector Das WeltAuto care are ca și motto: «Mașini rulate de calitate. Garantat.»; acestea reprezentând o subdivizie a Volkswagen, care se ocupă de masinile rulate și care sunt vândute, cu garanție din partea importatorului cât și cu toate actele necesare în acest sens”, se precizează în comunicatul citat.

Despre noul Tiguan

FOTO+VIDEO Salonul Auto Neamț: Cybernet Auto Center prezintă noul VW Tiguan, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La noul Tiguan cu tracţiune integrală este utilizat pentru prima oară 4MOTION Active Control. Acest sistem adaptează în mod optim sistemul de tracţiune integrală la condiţiile de mers, cu modurile de condus Onroad, Offroad, Snow şi Offroad Individual. Noul Tiguan este de asemenea un autovehicul ideal pentru tractare, putând trage sarcini de până la 2,5 tone. Noile sisteme de asistenţă desăvârşesc confortul, caracteristicile dinamice şi siguranţa. De exemplu, sistemul de monitorizare a vecinătăţii Front Assist cu funcţia City de frânare de urgenţă, monitorizarea pietonilor şi sistemul de avertizare la părăsirea neintenţionată a benzii de rulare Lane Assist sunt toate incluse în echiparea standard. Serviciile on-line Car-Net includ informaţii on-line din trafic şi informaţii cu privire la poziţia de parcare, precum şi interconectarea cu un smartphone, astfel încât aplicaţiile să poată fi folosite confortabil prin intermediul ecranului sistemului de radio-navigaţie” – Cybernet Auto Center.

VIDEO:

(ZCH NEWS; FOTO+VIDEO: Cybernet Auto Center)

Articolul precedentANM: Disconfort termic accentuat, în următoarele două zile!
Articolul următorACTUALIZARE FOTOGRAFII A fost găsită maşina! Nu şi femeia dispărută!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.