pietricica turism

Consilierul local Marius Ghineț, de la Partidul Mişcarea Populară (PMP), a cerut într-o insolită sedință informală despre investițiile la bugetul Primăriei Piatra Neamț, lămuriri în legătură cu banii alocați pentru sonorizarea Sălii Polivalente de pe Calea Romanului. El consideră că suma de două miliarde de lei vechi este prea mare în condițiile în care anul trecut au avut loc acolo 5 evenimente artistice mari şi late. “Credeți că se justifică această investiție?”, a fost întrebarea sa.

“Oferta pe care am avut-o acum doi ani a fost de 75.000 de euro. Noi am alocat 200.000 de lei în speranța că poate au mai scăzut prețurile de atunci. Eu o consider o investiție oportună. Cred că ar duce la creșterea numărului de spectatori și a numărului de evenimente. Sonorizare există, dar nu se aude”, i-a răspuns primarul Dragoș Chitic

Până la urmă s-a constatat că, de fapt, nu-i vorba de sonorizare la Sala Polivalentă, ci de acustica. În urmă cu doi ani s-au purtat discuții cu o firmă specializată pentru un studiu de acustică iar acum același “subiect” a fost repus pe tapet. (Ana MOISE)