S-a tras cortina peste Divizia A1 feminină de volei: Volei Alba Blaj-Unic Piatra Neamţ 3-0, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVoleibalistele de la Unic s-au întors bătute măr de la campioana en-titre Volei Alba Blaj, lidera clasamentului. La ultima reprezentaţie din acest an, Hambele şi compania au cedat fără luptă, în trei seturi, la 14, la 15 şi la… 5!!!! şi au coborât pe locul al optulea în clasament. Jucătoarele din „Mica Romă”, cu trei titulare menajate de antrenorul Darko Zakoc, nu s-au întrebuinţat mai deloc chiar dacă veneau după două înfrângeri, în deplasare cu CSM Bucureşti, prima din sezonul regulat şi la Moscova cu Dinamo, în Champions League. Diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul mai cu seamă în actul al treilea când Unicul s-a comportat precum mielul la tăiere.

„Am fi dorit să avem o evoluţie mai bună, dar atât am putut arăta. Să nu uităm că toate meciurile de până acum le-am jucat doar cu aceleaşi 7-8 jucătoare„, a spus profesoara Mihaela Voivod, antrenoarea secundă a Unicului.

În cele 13 partide desfăşurate în acest an, elevele antrenorilor Rareş Gavril şi Mihaela Voivod au obţinut trei victorii cu 3-0 şi una cu 3-1 şi au suferit 9 înfrângeri, din care două cu 2-3, adunând 14 puncte. Pe 21 ianuarie 2017 când se va relua campionatul, Unicul va juca la Piatra Neamţ cu CSM Lugoj. (Ana MOISE)

Articolul precedentSâmbătă, patinoar gratis la Bicaz
Articolul următorCSM Roman organizează „Cupa de Iarnă”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.