Astfel a descris președintele filialei, Ionel Arsene, intrarea în partid a Luminiței Vîrlan, a lui Alexandru Juncu și a lui Ion Rotaru, primarul de la Alexandru cel Bun.

S-a completat ”marea familie PSD din județul Neamț”, ZCH NEWS - sursa ta de informații
sursa foto: stiri-neamt.ro

Despre plecarea Aureliei Simionică și a lui Vlad Marcoci, petrecute în ultima săptămână, președintele PSD Neamț a vorbit cu detașare, precizând că ”PSD a început o amplă reformă a partidului” și că ”pe unii i-a deranjat acest lucru”. ”Pentru cei cu interese personale, nu a fost de bun augur proiectul «PSD îți dă puterea», prin care noi am inclus în lista de consilieri propunerile din partea societății civile. Din punctul meu de vedere, nicio plecare nu ne bucură, dar toate care au fost nu produc pagube partidului, nici de imagine, nici electorale. Proiectele politice ale Aureliei Simionică și ale lui Vlad Marcoci nu coincid cu ale PSD și nici cu ale cetățenilor din Piatra Neamț”, a declarat Ionel Arsene.

Cu aceasta, s-a încheiat subiectul.

Venirea în partid și desemnarea Luminiței Vîrlan președinte al organizației municipale, pe de altă parte, au generat un val de mulțumiri publice, de la fiecare către fiecare. Ionel Arsene a mulțumit Luminiței Vîrlan, Luminița Vîrlan i-a mulțumit lui Ionel Arsene, Liviu Harbuz i-a mulțumit Luminiței Vîrlan, Ion Rotaru i-a mulțumit lui Ionel Arsene, Liviu Harbuz i-a mulțumit lui Ion Rotaru, Ionel Arsene i-a mulțumit lui Alexandru Juncu, Liviu Harbuz i-a mulțumit lui Alexandru Juncu și lui Ioan Munteanu, Ionel Arsene a mulțumit tuturor.

Am convingerea că Luminița Vîrlan și Liviu Harbuz vor face o echipă redutabilă, care va câștiga Primăria Primăria Piatra Neamț”, a declarat președintele PSD Neamț, anunțând tandemul propus de partid: ”Liviu Harbuz primar, Luminița Vîrlan viceprimar”. ”Am mare încredere în acești doi oameni. Am încredere în capacitatea lui Liviu Harbuz de a scoate Primăria Piatra Neamț din gaura în care se află azi și de a o duce pe calea cea bună. Va face performanță la Primăria Piatra Neamț. Următorii patru ani vor fi de progres pentru municipiul Piatra Neamț. (…) Am mare încredere că echipa va câștiga Primăria Piatra Neamț. PSD Neamț va câștiga detașat alegerile în județul Neamț”, a declarat Ionel Arsene.

Luminița Vîrlan a explicat, scurt și la obiect, de ce s-a dus în PSD, motivație din care am reținut ”ideea de democrație” și, fără să facă ”recurs la etimologie”, rămâne de bază conceptul de ”putere a poporului”. La asta, se adaugă ”reformarea clasei politice” și credința personală că ”e foarte importantă ideea de politică inteligentă”. ”Programul PSD demonstrează acest lucru”, a precizat Luminița Vîrlan.

Despre echipa Harbuz-Vîrlan-Juncu, puteți citi și aici.

Despre cine a decis să-l sprijine pe Liviu Harbuz pentru a obține Primăria Piatra Neamț pentru PSD, citiți în continuare.

Este vorba despre Ion Rotaru, primarul de la Alexandru cel Bun, care, și el, este un membru nou (deși vechi) al PSD. ”Mă alătur echipei, care este solidă și pe care o văd câștigătoare. Va merge pe drumul pe care și l-a propus. Lipsurile actuale ale municipiului Piatra Neamț vor fi punctul de plecare al acestei echipe. Voi merge la întâlnirile cu cetățenii din Piatra Neamț, îl voi susține pe Liviu Harbuz, sunt alături de echipa lui Harbuz”, a spus Ion Rotaru, înainte de a se lansa într-o enumerare a calităților și experienței celui pe care îl susține.

Dana OSTAHIE

Articolul precedentPIATRA NEAMŢ: Accident sau sinucidere? Cădere în gol de la etajul 4!
Articolul următorTârgu-Neamț: „Ars Economica” la Liceul Vasile Conta
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

3 COMENTARII

  1. Alternativa la UNPR nu ar fi fost PSD, spune Ion Rotaru, care precizează că ”la PSD nu aș fi încăput niciodată, mai ales în actuala conjunctură”. Rotaru spune că Arsene ar fi ajuns la concluzia că nu are nevoie de cele 4000 de voturi ale comunei Alexandru cel Bun pentru Victor Ponta. Declaratia lui Ion Rotaru la inscrierea in UNPR

  2. Chiar daca convingerile mele sunt liberale (gandire si progres neingradit de dogme) aceasta echipa pare cea mai puternica.M-am mutat linga PN dar motorul intregii zone este orasul.Daca ati sti cati tineri foarte valorosi sunt afara, care sunt educati cu rigoarea, cu o inalta calitate a muncii si nu in ultimul rand recunoscuti pt valoarea lor , cand vine vorba de intoarcerea acasa toti invoca pe buna masura absenta locurilor de munca atat pt ei cat si pt partenerii lor ca deh si-au incropit familii.Eu as puneca drept conditie pt cine vrea sa candideze in functii din administratie cunoasterea a cel putin 2 limbi straine si sa faca dovada ca a locuit cel putin 1 an in strainatate (evident ca a fost agajat, la studii, NU LA CERSIT).VORBESC IN CUNOSTINTA DE CAUZA.

  3. Aici se merge pe sistemul…,, Am intrebat o suta de romani ” Da e Ok ; Luminita Varlan este o persoana deosebita !

Comments are closed.