pietricica turism
cozmanciuc tapu marcoci
foto: stiri-neamt.ro

PNL Neamț a anunțat astăzi, 14 aprilie, că echipa liberală s-a completat cu deputatul Vlad Marcoci, care vine, astfel, să consolideze sprijinul filialei pentru ca președintele său, Mugur Cozmanciuc, să fie președintele Consiliului Județean Neamț după alegerile din 5 iunie.

Sunt bucuros să vă pot anunța că echipa liberală din Neamț primește în rândurile sale un nou membru: domnul deputat Vlad Marcoci. Ca să înlătur orice speculații, care ar putea fi făcute pe acest subiect, vreau să clarific din start un lucru: domnul deputat Vlad Marcoci se alătură PNL pentru a colabora cu noi, nu s-au făcut negocieri pe funcții, ci susține candidatura mea la Președinția Consiliului Județean. Vom face împreună echipă pentru a reprezenta cât mai bine și eficient interesele județului Neamț”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.

Totodată, președintele PNL Neamț i-a invitat să se alăture echipei PNL și pe ceilalți care ar vrea, dar n-au găsit curajul încă pentru a face acest pas: ”Venirea domnului Marcoci în PNL și susținerea pe care mi-o acordă pentru a fi ales președinte al Consiliului Județean Neamț este un semnal care poate fi interpretat în dublu sens: cei care vor să ni se alăture, dar nu au curaj sau au fost amenințați, o pot face de acum. Domnul deputat Marcoci este un deschizător de drumuri. Pe de altă parte, e un mesaj transmis foștilor colegi: e timpul să renunțe la practicile mârșave, la șantaj, la amenințări, pentru că a venit vremea să facem o altfel de politică, așa cum doresc cetățenii”.

Deputatul Vlad Marcoci s-a declarat bucuros de intrarea sa în echipa PNL și a dat asigurări că susține proiectele președintelui PNL Neamț Mugur Cozmanciuc: ”Așa cum a punctat și domnul Mugur Cozmanciuc, venirea mea în PNL nu este rezultatul unor negocieri pentru vreo funcție politică, ci mă alătur echipei liberale pentru că îl susțin pentru candidatura la președinția Consiliului Județean și sunt convins că va fi câștigător. Am încredere că, sub conducerea lui Mugur Cozmanciuc, din calitatea de președinte al Consiliului Județean Neamț, se poate realiza proiectul Neamț 2020”.

Și senatorul PNL Eugen Țapu Nazare a transmis un mesaj celor de la PSD, care au început să recurgă la tactici imorale pentru a-i intimida pe cei care vor să facă echipă cu PNL: ”Domnul Vlad Marcoci se alătură echipei liberale câștigătoare. Suntem încrezători că va fi așa, pentru că asta ne-o arată și cetățenii. Am strâns până acum 102.530 de semnături și, până la termenul limită, vom avea cu siguranță 150.000. Pe lângă susținerea cetățenilor, avem semnale că tot mai multe persoane ni se vor alătura, așa cum a făcut-o domnul Marcoci astăzi. Încă nu o fac pentru că sunt supuși presiunilor, sunt amenințați de cei care au legătură cu PSD. Dar cred că venirea domnului Marcoci ne arată că roata se întoarce și aceste acțiuni de intimidare vor continua”.

(ZCH News)