arsene dulama asaftei 2Președintele Ionel Arsene a delegat atribuții vicepreședinților Consiliului Județean Neamț, ”astfel încât activitatea instituției să fie bine organizată”, aflăm dintr-un comunicat de presă. Potrivit dispoziției semnate de Arsene, vicepreședintele Laurențiu Dulamă ”va coordona activitatea arhitectului șef, emițând, în această calitate, avizele și autorizațiile ce se impun, potrivit legii, în competența de aprobare a președintelui Consiliului Județean Neamț. Mai coordonează activitatea Direcției de Administrare a Parcului Național Ceahlău, a Centrului Militar Județean Neamț, a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență «Petrodava». În baza aceleiași dispoziții emise de către președintele Ionel Arsene, el mai coordonează activitatea desfășurată de instituțiile de cultură și artă de interes județean de sub autoritatea legislativului nemțean – Complexul Muzeal Județean Neamț, Biblioteca Județeană «G.T. Kirileanu», Centrul pentru Cultură și Arte «Carmen Saeculare» și Teatrul Tineretului, activitatea din centrele școlare pentru educație incluzivă și, nu în ultimul rând, coordonează activitatea din Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț și din Spitalul de Psihiatrie «Sf. Nicolae» Roman. Laurențiu Dulamă mai este responsabil și de coordonarea activității desfășurată pentru asigurarea, potrivit competențelor CJ și în condițiile legii, a cadrului necesar furnizării serviciilor publice de interes județean în domeniile educație, sănătate, cultură, tineret, sport și culte”, aflăm din aceeași sursă.

Vicepreședintele Ion Asaftei se va ocupa de coordonarea Direcției investiții, transporturi și infrastructură județeană, a Serviciului Public Salvamont Neamț, a societăților Drupo și Troleibuzul.

Am delegat mare parte dintre atribuții către vicepreședinții Consiliului Județean Neamț, pentru că este firesc să lucrăm în echipă, să acoperim toate problemele din instituție și să aibă fiecare dintre noi sarcini clare și responsabilități, de care să se ocupe continuu, pentru a nu exista niciun fel de sincope. Fiecare dintre colegii mei vicepreședinți, tot prin dispoziție, are dreptul legal de a aviza și a confirma «bunul de plată» pentru facturile din domeniile de care răspunde și, nu în ultimul rând, va putea primi orice alte sarcini delegate ulterior acestei dispoziții.

Le garantăm nemțenilor că reprezentăm o majoritate care își asumă responsabilitatea în acest mandat, care va lucra doar pentru binele cetățenilor și care nu îi va dezamăgi pe locuitorii județului Neamț”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Articolul precedentPietoni accidentaţi în staţia de autobuz * Şoferiţa avea permis de două luni
Articolul următorAzi la EURO 2016: PORTUGALIA – FRANŢA (22:00)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.