La un an și jumătate de la finalul de proiect, depozitul de deșeuri de la Girov a fost oficial inaugurat, cu panglici tricolore, în prezența oficialilor de la Consiliul Județean Neamț – vicepreședintele Dan Manoliu, care a și făcut oficiile de gazdă, consilieri județeni mai mult sau mai puțin preocupați de gunoaie, și primari, precum Daniel Harpa de la Târgu Neamț și Aurora Lazăr Balan de la Gârcina, care chiar sunt preocupați de gunoaiele din localitățile lor, că nu mai aveau unde le duce.

Momentul a fost îndelung așteptat și vine ca o binecuvântare după multele amânări și întârzieri. De altfel, la nici 5 minute de la tăierea panglicii inaugurale întinse între două pubele europene, a și apărut o primă mașină încărcată cu toate cele, venită tocmai de la Ceahlău.

2 COMENTARII

  1. Articolul…consider ca nu sunt tocmai potrivite comentariile pe care le-ati facut la fotografiile postate…deschiderea depozitului este bun necesar si nu trebuie luat in deradere…locuiesc langa rampa P. Neamt si totul este un focar de infectie, ciori, etc….la cele citite despre ce se va intampla cu gunoiul la Girov, lucrurile vor sta cu totul diferit…si poate scapam si noi de rampa de la P. Neamt cu ocazia asta…

Comments are closed.