INAUGURARE - PATINOARUL ICE PARK

Iubitorii sporturilor de iarnă au primit un cadou de Ziua Națională. Perla Invest a deschis, duminică, 1 decembrie, patinoarul artificial din incinta Ștrandului Tineretului din Piatra Neamț. Pe tot parcursul lunii decembrie vor fi promoții atât pentru închirierea patinelor, cât și pentru accesul pe patinoar, iar familiile vor beneficia de pachete speciale.

”Avem în stoc o cantitate suficientă de patine pentru toate vârstele. Pe tot parcursul zilei va exista ambient muzical, iar seara îi vom răsfăța pe amatorii de patinaj cu jocuri de lumini. Clienţii noștri pot servi un ceai sau o ciocolată caldă la o cafenea și un chioșc, special amenajate în proximitatea patinoarului. Ca și anul trecut, Tom şi Jerry, mascotele patinoarului vor încânta copiii cu momente distractive. Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 10-22.La solicitarea prin e-mail sau fax a şcolilor şi liceelor, oferim gratuitate la intrare claselor care fac ora de sport în aer liber, între orele 10-15,  doar cu solicitare cu două zile înainte de ziua respectivă”, a precizat Cătălin Goldan, manager Perla Invest.

Tarifele pentru sezonul 2013-2014 sunt de 8 lei pentru un adult și 6 lei pentru un copil care vor să stea pe patinoar 90 de minute. Patinele se pot închiria pentru 7 lei pentru un adult și 4 lei pentru un copil, iar începând cu data de 10 decembrie se va deschide și un parteneriat cu Mc Donald’s: la fiecare bilet cumpărat se oferă gratuit o plăcintă și invers – la fiecare meniu achiziționat de la Mc Donalds veti primi un voucher cu reducere de 50 %  la biletul de intrare la patinoar. (I. CĂLIN)