În ziua de 30 octombrie, Arestul Poliției Neamț s-a animat brusc, pentru că nu mai puțin de 5 bărbați au fost cazați în spațiul de la demisolul inspectoratului. În capul listei se află un individ de 38 de ani, din Săvinești, care n-a respectat un ordin de protecție și a intrat, fără drept, în casa părinților săi, pe care i-a amenințat cu moartea. El era deja cercetat pentru alte 3 infracțiuni de nerespectare a unei hotărâri judecătorești, motiv pentru care a fost reținut, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Ceilalți 4 bărbați duși la arest au vârste între 17 și 58 de ani și sunt din Dragomirești. Ei sunt cercetați pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, după un scandal, petrecut în seara de 27 octombrie.

„Persoanele în cauză au provocat scandal în mod repetat, lovindu-se reciproc, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ultima intervenţie a poliţiştilor fiind la data de 27 octombrie, când pe fondul unui conflict spontan cei patru s-au lovit în dreptul unui local din satul Hlăpești”, a precizat agentul Georgiana Moșu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Neamț. Și cei 4 „războinici” vor fi duși în fața unui procuror, pentru luarea unei măsuri preventive. (C.M.)

Articolul precedentA furat din Germania și a fost prinsă după 9 ani
Articolul următorFOTO-VIDEO Explozie într-un bloc, trei persoane au fost rănite
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.