Rovana, gest misteriosAflată în Neamț, înaintea alegerilor interne de la PSD Neamț, imediat după o plenară cu șefii instituțiilor care fac protecție socială, în diverse forme, sub tutela ministerului său, Rovana Plumb a ținut o conferință de presă pe teme de interes general, cu accent pe noul cod fiscal, care, în două ceasuri, avea să fie retrimis de președintele Iohannis la reexaminare.

În timpul conferinței de presă, Rovana Plumb a făcut un gest misterios, cu două degete la nas, care nu a trecut neobservat, mai ales că s-a repetat de câteva ori. Explicații de natură ambientală nu există, fiindcă în sală s-a făcut o curățenie lună încă dinainte de a ajunge ministrul în Neamț, aerul condiționat funcționa la parametri plăcuți, iar compania imediat învecinată cu ministrul Plumb era agreabilă.

elena udrea si nasul eiGestul a intrigat cu atât mai mult cu cât totul se petrecea chiar în sala unde, acum doi ani și jumătate, Elena Udrea era validată ca deputat de Neamț, în prezența fostului președinte al Consiliului Județean, regretatul Culiță Tărâță, și a lui Gheorghe Ștefan, gazda pe linie de partid a acesteia. Acum, alți parlamentari, alte personaje, același gest. Evident, comentariile s-au dus imediat spre simbolistică, mai ales că gestul similar făcut de Elena Udrea, pe când era în furcile caudine ale DNA-ului, a stârnit o adevărată manie cu arome esoterice.

În cazul Rovanei Plumb, rămâne, ca și în cazul Elenei Udrea, aceeași enigmă: ce a vrut să transmită și cui?

 

Articolul precedentLocalităţi în care mobilele o iau razna! Ce este roamingul involuntar, cât vă costă şi cum îl puteţi evita LISTA LOCALITĂŢILOR
Articolul următorACTUALIZARE Maşină cu trei persoane răsturnată la Tazlău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.