smurd descarcerareACTUALIZARE: Poliţiştii n-au putut stabili pe loc din ce motiv s-a răsturnat maşina în şanţ. Cert este că şoferul, care era deja dus la spital când a ajuns echipajul la faţa locului, a pierdut controlul asupra direcţiei.

„Urmează ca bărbatul, care are 55 de ani şi este din localitate, să fie testat şi să i se recolteze probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Unul dintre pasageri a refuzat transportul la spital, în schimb celălalt, care are 42 de ani, era lovit la cap şi la torace şi a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii medicale. Conducătorul auto este cercetat deocamdată pentru vătămare corporală din culpă şi, dacă se va stabili că a băut înainte de a se urca la volan, va fi cercetat şi pentru conducere sub influenţa alcoolului.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un autoturism, în care se aflau trei persoane, s-a răsturnat, cu puţin timp în urmă, în comuna Tazlău, mai jos de mănăstire.

„Persoana care ne-a anunţat, a spus că toţi ocupanţii sunt încarceraţi, aşa că spre locul accidentului au plecat două echipaje SMURD şi echipajul de descarcerare”, a declarat slt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

„A urmat un alt telefon şi am fost informaţi că toate cele trei persoane au fost scoase din maşină, urmează să vedem în ce stare sunt”.

Spre locul accidentului a plecat şi un echipaj de poliţie rutieră, care trebuie să stabilească în ce condiţii şi, mai ales, din ce motiv, s-a răsturnat maşina.

Articolul precedentRovana Plumb, semn misterios chiar în sala unde Elena Udrea a devenit deputat
Articolul următorAccident mortal pe drumul Girov – Roznov
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Șoferul, Viorel Radu era mort de beat, asta e motivul si nu umbla așa cu mașina de ieri de azi!!!! La tara daca ‘cinstesti’ politaiul, nu se ‘observa’ ca individul umbla de ani buni beat la volan! Hello, asta numai așa umbla, riscând sa accidenteze copii!!!!!!!

Comments are closed.