isj 2014Zi încărcată la Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Neamţ. Alţi 7 directori de unităţi de învăţământ au fost demişi (sau “eliberaţi din funcţie”, dacă e să utilizăm limbajul ISJ Neamţ), în urma şedinţei Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ, de astăzi, 31 august 2015. Este vorba de unităţi şcolare din Piatra Neamţ (4), Târgu Neamţ, Poiana Teiului şi Zăneşti. Toţi cei demişi au fost înlocuiţi cu alte cadre didactice, mai fiind de precizat că este vorba în toate cazurile de directori adjuncţi. De asemenea, la alte trei unităţi de învăţământ (printre care şi CN “Petru Rareş”), ISJ a decis suprimarea a câte un post de director adjunct. Detalii şi numele celor schimbaţi şi celor promovaţi, în comunicatul ISJ Neamţ, format PDF. (M. CONSTANTINESCU)

https://zch.ro/wp-content/uploads/2015/08/Comunicat-de-presă-31-august-2015.pdf

Articolul precedentDin 31 august, se mai poate construi doar cu diriginte de şantier! Amenzi de până la 10.000 lei!
Articolul următorMiercuri, cod portocaliu de caniculă în Neamţ!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Dle. Sturzu, lista transmisa de ISJ nu precizeaza ca toti directorii din lista au fost demisi, ci ca au fost eliberati din functie. Unii, printre care ma numar si eu, si-au inaintat demisia, ceea ce impune din partea dvs mai multa atentie in formularea informatiilor. In cazul meu, dvs ati speculat o informatie si nu ati prezentat-o ca atare. O astfel de speculatie va stirbeste profesionalismul… Pe al dvs!

    • Stimată doamnă, ar fi bine să citiți înainte de a comenta, apropo de rigoare. Materialul are o semnătură care nu are nici o legătură cu umorile dumneavoastră locale. Cât despre speculații, ne rezervăm dreptul să le facem atâta timp cât nu se știe încă exact care au fost adevăratele implicații ale profesorilor de tot felul în examenele de pe la Târgu Neamț.
      Cu stimă!

Comments are closed.