reclama autocenter

Rossal zona 3 Târgu Neamţ anunţă că programul de ridicare a deşeurilor reziduale şi reciclabile va fi respectat în continuare, conform graficului anunţat. Totodată, ca urmare a situaţiei create de Covid-19, societatea a decis că la casieria societăţii va intra doar câte o persoană, pentru a plăti factura.

O altă măsură de protejare a clienţilor şi a angajaţilor este şi aceea că, timp de o săptămână, încasatorii Rossal de pe teren vor fi trimişi în concediu. Casieria societăţii va rămâne în continuare deschisă, dar societatea face apel la cetăţeni să înţeleagă şi să respecte distanţa de 2 metri între fiecare.

„Facem apel la clienţii noştri care au numărul de telefon al angajaţilor noştri şi au nevoie de ajutor, în sensul de a se aproviziona alimente, noi putem să-i ajutăm prin încasatorii noştri de teren. Rossal pune la dispoziţia cetăţenilor angajaţii societăţii, pentru a veni în sprijinul acelora care au nevoie de a se aproviziona cu alimente sau medicamente. Mai facem un alt apel către cei care au posibilitatea să folosească sistemul de plată a facturii online. Pentru relaţii suplimentare clienţii pot suna la numărul de telefon 0722/540636”, ne-a declarat Mihail Florea, responsabil Rossal zona 3 Târgu Neamţ. (C.T. STURZU)

Articolul precedentVIDEO: Instalarea noului manager interimar al Spitalului Județean Neamț
Articolul următorCamera nr.5 parter – locul în care vor fi ținuți suspecții de coronavirus care urca la Dochia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.