Reprezentanţii Rossal fac apel la cetăţeni să nu mai arunce deşeurile menajere în locuri nepermise şi nici să le depună în containerele pentru gunoiul selectiv. Totodată, Rossal anunţă că în ultimele trei luni s-a strâns 950 de tone de gunoi în plus, faţă de aceeaşi perioadă de anul trecut.

Rossal Târgu-Neamţ: Deşeuri menajere abandonate sau depuse în containerele pentru gunoiul selectiv, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Cantitatea de gunoi colectată în ultima perioadă a explodat. Având în vedere că societatea Rossal a început la 1 iunie 2017 contractele de salubrizare a oraşului Târgu-Neamţ şi a celor 17 comune, la sfârşitul lunii august 2018 putem să facem comparaţie şi să spunem că, doar în cele trei luni de zile, respectiv iunie, iulie şi august 2018 colectăm în plus peste 950 de tone, în condiţiile în care contractarea persoanelor fizice şi juridice stagnează, ba mai mult, o bună parte din cei cu contract vin să scadă numărul persoanelor din contract sau să rezilieze contractul, în cazul persoanelor juridice sub diferite pretexte. Ne confruntăm în continuare cu acelaşi tip de probleme, respectiv deşeuri menajere abandonate sau depuse în containerele specializate pentru selectiv.

Rossal Târgu-Neamţ: Deşeuri menajere abandonate sau depuse în containerele pentru gunoiul selectiv, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCantităţile enorme colectate în ultima perioadă pe care Rossal le-a transportat la groapa de gunoi unică de la Girov, conform proiectului şi pentru care se plăteşte taxă de depozitare pentru fiecare tonă, duce la concluzia că, în această perioadă în Târgu-Neamţ şi în cele 17 comune a existat o cantitate cu mult mai mare decât cea convenită cu primăriile, şi cu siguranţă din monitorizările noastre cantităţi mult mai mari generate de agenţii economici, faţă de cantităţile din contract. În acelaşi timp constatăm o stagnare a cantităţii de deşeuri selective pe care Rossal le poate valorifica. Facem apel la populaţia şi agenţii economici să înţeleagă că reprezintă o obligaţie contractuală să selectăm şi să depunem gunoiul pe cele 4 fracţii, conform proiectului”, a spus Mihail Florea, responsabil Rossal zona 3 Târgu-Neamţ. (C.T. STURZU)

Articolul precedentL3 Sporting Lieşti-CSM Ceahlăul 1-2 (0-1) * REZULTATE COMPLETE * CLASAMENT
Articolul următorFOTO&VIDEO AMICAL Ozana Târgu Neamţ-Speranţa Răuceşti 1-1 (1-0)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.