Ozana Târgu Neamţ şi Speranţa Răuceşti s-au întâlnit duminică, 2 septembrie, pe stadionul “Cetatea”, într-un ultim meci amical înaintea debutului în noul sezon. Nici de data aceasta nu s-a putut decide o câştigătoare, scorul final fiind egal, 1-1 (1-0), după ce, în urmă cu o săptămână, fusese 3-3 (1-0).

Prima repriză a fost echilibrată, fără prea multe faze de poartă, jucătorii părând a resimţi căldură înăbuşitoare. Spre finalul mitanului, în minutul 43, Pântea i-a pasat lui Patrichi (ambii foşti jucători ai Cimentului Bicaz în sezonul trecut), care a făcut 1-0. Speranţa Răuceşti a început ceva mai decisă repriza secundă şi a restabilit egalitatea în minutul 48, printr-o lovitură de la 11 metri executată impecabil de Radu Miron.

În continuare, formaţia din Răuceşti a deţinut iniţiativa, dar nu a mai reuşit să puncteze. Nici echipa din Târgu Neamţ nu a mai marcat, iar cele 87 de minute jucate (conform fluierului de final!) a găsit cele două echipe stoarse de energie. S-a mai remarcat prezenţa în tricoul Ozanei Târgu Neamţ a foştilor jucători de la Cimentul Bicaz, Zaiţ şi Apreutesei, care s-au pregătit, în această vară, cu Energia Pângăraţi (L4). Noul sezon în ligile judeţene începe pe 9 septembrie. (M. CONSTANTINESCU)