Ozana Târgu Neamţ şi Speranţa Răuceşti s-au întâlnit duminică, 2 septembrie, pe stadionul „Cetatea”, într-un ultim meci amical înaintea debutului în noul sezon. Nici de data aceasta nu s-a putut decide o câştigătoare, scorul final fiind egal, 1-1 (1-0), după ce, în urmă cu o săptămână, fusese 3-3 (1-0).

Prima repriză a fost echilibrată, fără prea multe faze de poartă, jucătorii părând a resimţi căldură înăbuşitoare. Spre finalul mitanului, în minutul 43, Pântea i-a pasat lui Patrichi (ambii foşti jucători ai Cimentului Bicaz în sezonul trecut), care a făcut 1-0. Speranţa Răuceşti a început ceva mai decisă repriza secundă şi a restabilit egalitatea în minutul 48, printr-o lovitură de la 11 metri executată impecabil de Radu Miron.

În continuare, formaţia din Răuceşti a deţinut iniţiativa, dar nu a mai reuşit să puncteze. Nici echipa din Târgu Neamţ nu a mai marcat, iar cele 87 de minute jucate (conform fluierului de final!) a găsit cele două echipe stoarse de energie. S-a mai remarcat prezenţa în tricoul Ozanei Târgu Neamţ a foştilor jucători de la Cimentul Bicaz, Zaiţ şi Apreutesei, care s-au pregătit, în această vară, cu Energia Pângăraţi (L4). Noul sezon în ligile judeţene începe pe 9 septembrie. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentRossal Târgu-Neamţ: Deşeuri menajere abandonate sau depuse în containerele pentru gunoiul selectiv
Articolul următorAccident cu trei victime provocat de un taximetrist din Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.