0:00

Scandal, azi noapte, la una din locuințele sociale de pe strada Fabricii, din municipiul Roman. A fost nevoie de intervenția polițiștilor, chemați după ce un bărbat, de 42 de ani, băut, și-a luat la bătaie fiica, de 8 ani.

Echipajele de poliție care s-au deplasat la fața locului au luat imediat măsuri, mai ales că există suspiciuni că fetița ar fi fost și violată. Ambulanța trimisă la caz a luat copila și a transportat-o la CPU de la Spitalul Roman. Principalul suspect a primit ordin de restricție provizoriu și nu mai poate locui cu familia. „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Roman, ar fi exercitat acte de violență asupra fiicei sale, în vârstă de 8 ani. În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. În cadrul investigațiilor efectuate, s-a conturat ipoteza conform căreia minora ar fi fost victima unei agresiuni sexuale. Până în prezent, această ipoteză nu a fost confirmată, minora fiind supusă unui control medical de specialitate”, a declarat Georgiana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Bărbatul este cercetat pentru violență în familie și agresiune sexuală, polițiștii urmând să clarifice acest caz. Despre situația copilei de la Roman a fost informată și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, care va face o anchetă în această familie.

C.I.

Articolul precedentBărbat în stare gravă după ce a lovit cu maşina un podeţ
Articolul următorCod portocaliu și galben de vânt și ninsori vizează întreaga țară