Halloween

Romașcanii au preluat tradiția americană, iar în acest final de săptămână vor alunga strigoii. Trei petreceri Halloween sunt organizate sâmbătă, dar cluburile pregătesc și alte surprize, concerte sau standup comedy.

Sâmbătă seară, la United Pub, petrecerea de Halloween continuă cu a doua seară în care romașcanii sunt așteptați costumați și cu buna dispoziție în buzunare. Din partea casei, organizatorii oferă shot-uri Bloody Mary. People to People – Roman Chapter organizează „Petrecere incendiară de Halloween!”, eveniment destinat elevilor de la Colegiul Național „Roman Vodă”, și care va avea loc la Club Black-Wolf: „Se anunţă costume fioroase, petreceri bântuite, muzică şi distracţie sinistru de plăcută la Halloween Party 2013! Invitaţii sunt aşteptaţi să petreacă o seară de neuitat, cu multe surprize : muzică pentru toate vârstele; jocuri distractive; concurs de costume cu premii și decoruri speciale”, anunță organizatorii. Pentru a intra la petrecere, invitații trebuie să prezinte carnetul de elev sau cartela. În plus, taxa pentru persoanele necostumate este de 5 lei. Și la Casa Veche se organizează petrecere tematică de Halloween. “Scoateți-vă costumul de la naftalină sau improvizați unul inedit și haideți să ne reinventăm și să ne distrăm alături de prieteni. Gașca cu cele mai frumoase costume va primi un voucher de consumație în valoare de 300 lei”, anunță organizatorii. Ambientul muzical va fi asigurat de Deejay Casper. Intrarea este liberă până la ora 23, iar după – 10 lei, în preț fiind inclusă și o băutură. Nu toți romașcanii iubesc Halloweenul. Pentru cei care preferă să sărbătorească românește, la Time Out sunt așteptați la standup comedy. Responsabili de buna dispoziție și glume fără număr vor fi Dan Badea si Sorin Pârcălab. Biletul de intrare costă 20 de lei.

La final de săptămână se deschide un nou pub la Roman, în spatele Primăriei, la subsolul actualului City Pub. Intrarea se face pe bază de rezervare, evenimentul fiind marcat de un concert live susținut de Cezar Dometi, fost concurent la Vocea României. Organizatorii au și o ofertă a serii, Jack Daniels (50 ml) & Burn la 10 lei. (C.M.)