Sportivii de la Fight Club Scorpions Târgu-Neamţ au obţinut rezultate excelente la competiţiile naţionale de kick boxing (K1). În cadrul celei de-a IV-a ediţii a Cupei Armura, de la Târgu Mureş, 4 sportivi de la clubul târgnemţean au urcat pe podium, la diferite categorii. De menţionat că la această competiţie au participat 250 de sportivi de la 40 de cluburi din ţară.

Cel mai bun rezultat l-a obţinut Alexandru Stângă, care, la doar 16 ani, a obţinut locul I la categoria 85 de kilograme. Tânărul a obţinut două victorii prin KO şi o victorie detaşată la puncte împotria campionului european la cadeţi de la un club din Iaşi. Locul 2 a fost ocupat de Andi Atanasiu, la categoria 65 de kilograme, iar locul 3 a revenit altor doi sportivi de la clubul din Târgu-Neamţ: Octavian Grigoraş, la categoria 85 kilograme şi Denis Hizanu, la categoria 70 kilograme.

„Multumesc primarului orasului Târgu-Neamt, domnul Vasilică Harpa, pentru ajutorul oferit. Aştept toţi tinerii din oraşul nostru şi nu numai să facă miscare şi să practice sportul. Totodată, îmi doresc să fac o educatie a tinerilor prin sport şi sper că o să reuşesc să duc numele oraşului nostru cât mai departe. Este un succes al clubului nostru şi, implicit, al elevilor mei, dar care vine ca urmare a muncii şi seriozităţii acestor copii minunaţi”, a declarat antrenorul Vlad Boeru. (C.T. STURZU)

Articolul precedentFonduri suficiente de salarii și medicamente la Spitalul Județean de Urgență Neamţ
Articolul următorLogică pură: CSM Roman ia bătaie din cauza Consiliului Județean!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.