0:00

Revelion la Curtea Domnească, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Pentru pietrenii care nu-și permit să dea bani pentru un revelion la restaurant sau, pur și simplu, nu vor să facă asta, va exista alternativa unei petreceri în aer liber, în zona Curtea Domnească.
”Anul acesta am stabilit să organizăm spectacolele la Curtea Domnească pentru că avem și spațiul necesar și nu va mai fi nevoie să blocăm centrul orașului. Așteptăm toți pietrenii să petreacă Revelionul împreună cu noi, în aer liber”, a spus Aurelia Simionică, viceprimarul municipiului Piatra Neamț. Dorința sa are și acoperire dinpunctul de vedere al alocării de fonduri.  Primăria Piatra Neamț a pus dehja deoparte 50.000 de lei pentru organizarea spectacolelor și a focului tradițional de artificii, de la miezul nopții.
Criza se manifestă nu numai la nivelul banilor, ci și al artiștilor. Cele mai importante nume și-au anunțat deja prezența se limitează deoacamdată la
Aurel Moldovan și Alexia, două figuri cu ceva rezonanță pe în lumea muzicii românești.
Nici chestiunea focurilor de artificii nu este încă foarte bine lămurită. Se știe că vor fi, dar nu se știe încă de unde vor fi lansate. În acest moment se poartă negocieri și cu alte nume din show- biz-ul românesc pentru  a completa programul de revelion.
(I.C.)

Articolul precedentCampanie națională de informare: „RISC. Siguranţa NU e un joc de noroc!“
Articolul următorColinde şi icoane, la Biblioteca judeţeană