0:00

Revelion 2022, sărbătorit de mii de pietreni în Piața Ștefan cel Mare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAnul 2022 a început la Piatra-Neamț cu una dintre cele mai reușite petreceri de Revelion din ultimii ani. Pentru buna desfășurare a evenimentului mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în pregătirea evenimentului, dar și pe parcursul acestuia, instituții și firme partenere. Astfel, mulțumim pentru sprijin Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Petrodava” al Județului Neamț, Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț, Serviciului Poliției Rutiere, Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, Poliției Locale Piatra Neamț, SC Publiserv SA, SC Salubritas SA, Volta Group SRL și Delgaz Grid.

Revelion 2022, sărbătorit de mii de pietreni în Piața Ștefan cel Mare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMulțumim pietrenilor pentru că au participat în număr atât de mare în noaptea dintre ani la petrecerea din centrul orașului și totodată pentru că au dat dovadă de responsabilitate și spirit civic și au respectat măsurile de prevenire a răspândirii Covid 19.

Mulțumim presei pentru promovarea evenimentului și pentru că l-a descris obiectiv în articolele realizate.

Revelion 2022, sărbătorit de mii de pietreni în Piața Ștefan cel Mare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAm avut parte de o petrecere de Revelion reușită. A fost o energie foarte bună, cum doar pietrenii pot transmite. Vă mulțumesc tuturor celor care ați ales să petrecem noaptea dintre ani împreună, dar și celor care au muncit pentru ca totul să fie perfect. Și înainte, și în timpul spectacolului, dar și după”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

Revelion 2022, sărbătorit de mii de pietreni în Piața Ștefan cel Mare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru că am promis întotdeauna transparență, vă informăm că  pentru organizarea petrecerii de Revelion primăria va achita 97.800 lei fără TVA, cost ce cuprinde închirierea scenei, onorariile artiștilor (DJ și MC), show-ul de lasere și prețul artificiilor. Menționăm faptul că în alte orașe din țară costurile pentru petrecerile de Revelion organizate de primării au ajuns și la peste 700 000 de lei.

Începem anul 2022 plini de speranță și energie pozitivă, cu multe proiecte pentru dezvoltarea și transformarea orașului Piatra-Neamț. Dorim tuturor un an cât mai bun, cu realizări pe toate planurile!

Departament Comunicare, Primăria Piatra Neamț

Articolul precedentA murit, singur, în casă şi a fost descoperit de pompieri
Articolul următorPompierul Iulian Rotariu –cel mai bun ultramaratonist
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.