0:00

Reunire amânată la FC CEAHLĂUL. La sediul clubului nu există curent electric., ZCH NEWS - sursa ta de informațiiReunirea lotului echipei FC Ceahlăul Piatra Neamț, fixată iniţial de acţionarul maoritar Angelo Massone pentru data de 10 iulie, a fost amânată pentru 22 iulie. Între timp, sediul clubului, ce aparţine Primăriei Piatra Neamţ, dar a fost dat în administrare SC FC Ceahlăul SA, a fost rebranşat la apă rece şi la gaz metan. Sediul nu are în prezent curent electric, activitatea desfăşurându-se cu personal minim la lumina naturală.

Referitor la antrenor, acesta rămâne o necunoscută, deşi cel mai vehiculat nume este, în acest moment, cel al lui Costel Ilie. Şi componenţa lotului dă bătăi de cap acţionarilor Angelo Massone şi Viorel Măstăcăneanu, deoarece nimeni nu poate da un răspuns concret pe ce jucători se pot baza în noul sezon. Rămaşi la sediu pe perioada vacanţei, directorul Ioan Mironaş şi tehnicianul Toader Şteţ, şeful centrului de copii şi juniori, fac eforturi pentru a aduna un lot de jucători care să joace în primul tur al Cupei României, ediţia 2015-2016, pentru „satelitul” Ceahlăul II. Ioan Mironaş a precizat că a depus în numele clubului pietrean actele la FRF pentru înscriere în Liga a II-a, termenul limită fiind data de 20 iulie.

Mihai STOIAN

Articolul precedentBACALAUREAT 2015 – Rezultate finale după contestații: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui (Știre actualizată)
Articolul următorNeamț: Sabina Giorgiana Fîrțală, medalie de argint la Olimpiada Internațională Pluridisciplinară
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.