unic-06Etapa inaugurală a returului a adus voleibalistelor de la Unic Piatra Neamț  o nouă înfrângere. Ele au cedat cu 0-3 (-20, -15, -21) pe terenul formației Dinamo București, pregătită de sârbul Branko Gajic, fostul antrenor al Unicului. La fel ca în tur, pietrencele au plătit tribut lipsei de eficiență mai ales pe finalurile de set.

„Nu reușim să jucăm prea bine când ajungem în preajma sfârșitului de set. Nu am evoluat rău, dar nici nu am strălucit. Să nu uităm totuși că am întâlnit un adversar titrat, puternic și cu pretenții la locurile fruntașe în clasament. Ne este foarte greu, deoarece nu avem jucătoare la schimb. Ne-au obosit și drumurile întrucât de o bucată de vreme avem meciuri numai în deplasare”, a declarat Mihaela Voivod,  antrenoarea secundă a Unicului.

În capitală, antrenorii Gavril și Voievod au folosit următorul sextet: Pintea (Andreica) – Zaharia, Buz, Hambele, Dancu, Bobi și Ciucu – libero. Cu 14 puncte, Unic a rămas pe locul al 7-lea în clasament, dar a fost egalată la puncte de Medicina Târgu Mureș. Sâmbătă, 17 decembrie, Hambele  și compania vor evolua, în deplasare, cu lidera Volei Alba Blaj, în ultima confruntare oficială din 2016.

vcm-03La secțiunea masculină, în prima etapă a returului, VCM-LPS Piatra Neamț a capotat pe teren propriu, scor 0-3 (-20, -17, -12), cu Steaua București și cu două puncte acumulate în 12 etape continuă să fie ultima în clasamentul Diviziei A1.

„Vom face joi, 15 decembrie, o ședință de analiză și vom decide în consecință. Sperăm să ne redresăm începând cu primul meci oficial pe care-l vom susține în luna ianuarie”, a spus Constantin Niță, directorul executiv al pietrenilor.

Partida cu Steaua a fost ultima oficială din acest an, deoarece meciul cu Tricolorul Ploiești, a fost amânat pentru 25 ianuarie 2017,  la cererea prahovenilor. (A. MOISE)

Articolul precedentColegiul de Informatică, generos cu copiii Centrului de zi al DGASPC
Articolul următor„IAŞI, CAPITALA RENAŞTERII NAŢIONALE” – PROGRAM
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.