Reținuți pentru furt de motorină, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei tineri pietreni au ajuns după gratii fiind reținuți pentru o perioadă de 24 de ore după ce, într-o singură noapte, au sustras dintr-un camion parcat nu mai puțin de 100 de litri de motorină. S-a întâmplat pe 3 ianuarie 2023, în Târgu Neamț, autorii fiind depistați o săptămână mai târziu.

La data de 10 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț și a Secției de Poliție Rurală Bicaz, au depistat trei persoane  cu vârste de 20, 22 și 30 ani domiciliați in Piatra Neamț, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că în data de 3 ianuarie 2023, aceștia au sustras 100 litri de motorină de la un autocamion parcat pe raza orașului Târgu Neamț“, conform Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În baza probatoriului administrat, față de cei trei suspecți a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind cercetați în cadrul unui dosar penal cu acuze de comitere a infracțiunii de furt calificat.

(G. S)

Articolul precedentTârgu Neamț: Campanie împotriva rozătoarelor de la subsolurile blocurilor
Articolul următorBicaz: Finanţări de peste 75 milioane lei prin Programul „Anghel Saligny”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.