0:00

Un bărbat de 54 de ani a fost încătușat de polițiști, fiind reținut pentru 24 de ore, după ce a fost pus sub acuzare pentru infracțiunea de refuz de recoltare de probe biologice și conducerea unui vehicul fără permis. Totul după ce a fost oprit în trafic, la un control de rutină al oamenilor legii de la Rutier, verificare ce a avut loc pe 1 iunie, în localitatea Tămășeni.

Reținut pentru multiple infracțiuni, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat“, conform Poliției Neamț. Având în vedere faptul că valoarea de la etilotest se dublează în sânge, rezultă că bărbatul era la volan, deși se afla foarte aproape de pragul comei alcoolice.

Reținut pentru multiple infracțiuni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNu se va ști niciodată, pentru că atunci când anchetatorii l-au condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, a refuzat testarea în prezența cadrelor medicale. Verificările au mai stabilit și faptul că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce de circa jumătate de an, din decembrie 2022. (G.S.)

Articolul precedentFurtuni şi grindină în Moldova
Articolul următorMinistrul Educației a oferit explicații despre OUG de majorare a salariilor din învăţământ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.