Actualizare: Tânărul a fost prezentat instanței și a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile. Timp în care chiar poate învăța legislația rutieră, ca să obțină un permis de conducere pe merit.

Un tânăr de 28 de ani a fost reținut, în ziua de 3 martie, după ce-a fost prins în flagrant, în timp ce-i dădea 150 de euro șefului de post din comună. Polițiștul a fost cel care a anunțat ofițerii DGA, după ce tânărul i-a propus să-i dea bani, ca să scape de un dosar penal.

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, în baza ordonanței de delegare și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 28 de ani, imediat după ce a dat suma de 150 euro unui agent de poliție, șeful Postului de Poliție Sagna ,din cadrul IPJ Neamț, pentru ca acesta să-și exercite influența pe lângă un coleg polițist pentru a-l determina să propună o soluție de netrimitere în judecată într-un dosar privind o infracțiune la regimul circulației pe drumurile publice”, se arată în comunicatul DGA.

Tânărul avea un dosar penal pentu conducere fără permis. Acum mai are unul, pentru cumpărare de influență.

C.M.