pietricica turism

Shopping City Piatra-Neamț continuă extinderea zonei de food-court cu o nouă unitate de tip fast-food, restaurantul chinezesc Shanhay Bar.

“Cea mai recentă inaugurare a Shopping City Piatra Neamț, restaurantul chinezesc Shanhay Bar, completează mixul ofertei culinare din zona de fast-food prin diversitatea și savoarea adusă de specificul bucătăriei chinezești. Iubitorii de mâncăruri tradiționale chinezești vor putea descoperi un meniu variat care include cele mai delicioase preparate din materii prime și ingrediente proaspete. Apariția acestei unități în portofoliul Shopping City Piatra-Neamț reprezintă un răspuns mult așteptat la cererea cliențiilor centrului comercial, care au solicitat includerea unui restaurant chinezesc în zona de fast-food. Aceștia vor avea de acum posibilitatea să încerce combinații inedite de dulce, iute, acrișor și sărat în preparate specifice care conțin legume, orez, paste, creveți și alte bunătăți”, potrivit unui comunicat de presă.

Noul restaurant va avea programul de funcționare în intervalul orar 10:00 – 22:00 și este situat în zona de food-court, la etajul 1, lângă Xpress. (ZCH NEWS)

1 COMENTARIU

  1. Cum naiba sa scrii Shanghai in halul asta si sa te mai dai si restaurant chinezesc veritabil?
    Mai mare rasul.

    Wikipedia spune: Shanghai (Chinese: 上海; Mandarin pronunciation: [ʂâŋ.xài]

    Incultul ala de patron a mai pus si un y motz in coada…. moda anilor 90 cand toate cotetzele aveay un Y sau un umlaut in denumire.

Comments are closed.