Astăzi, 24 iulie, au fost publicate rezultatele repartizării computerizate în licee a elevilor care au susținut evaluarea națională. Cei 3 elevi de 10 din județul Neamț au fost admiși la Colegiul Național „Roman Vodă”, ambii absolvenți ai Școlii Gimnaziale „Vasile Alecsandri” alegând mate-info și la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu Neamț, absolventa de la Școala Gimnazială Domnească optând pentru mate-info. Eleva cu 10 la evaluare naționala de la Școala Gimnazială 2 Piatra-Neamț a ales științele naturii de la Colegiul Național „Calistrat Hogaș”.

Mediile de intrare și liceele unde au fost admiși cei 2.145 de elevi din Neamț (din 3.452 care au susținut evaluarea națională) pot fi aflate aici

Repartizarea computerizată se face în ordinea descrescătoare a mediei de admitere și în funcție de opțiunile bifate de elevi pe fișele de înscriere. Ierarhia mediilor a fost publicată în data 15 iulie. După aflarea repartizării, elevii admiși trebuie să depună dosarele de înscriere în perioada 25-28 iulie. Dacă au rămas locuri neocupate la licee, lista va fi publicată în 29 iulie și în data de 6 august are loc a doua etapă a repartizării computerizate în liceele de stat.

C.I.

Articolul precedentIPJ Neamț avertizează: respectați regulile pentru înot și sporturi nautice pentru a evita tragedii
Articolul următorPolițiștii în mijlocul copiilor la Gâdinți