0:00

Reparații de peste un milion de lei la acoperișul Complexului de Servicii „Ion Creangă”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConsilierii județeni din Neamț decid, pe 25 februarie, când are loc ședința ordinară din această lună, dacă aprobă sau nu finanțarea lucrărilor de „consolidare și reparații a ansamblului acoperiș-mansardă al Complexului de Servicii «Ion Creangă» din Piatra Neamț”. Valoarea totală estimată este de 1.192.105 lei, TVA inclus, din care valoarea lucrărilor de construcții-montaj ajunge la 968.673 lei.

În 2014, la Complexul „Ion Creangă” au avut loc lucrări de reparații și amenajări și, după cum este precizat în ”Raportul de Specialitate” care însoțește proiectul de hotărâre, când s-au înlăturat finisajele din pod, s-a constatat că elemente care intră în structura șarpantei sunt într-un grad avansat de degradare. Astfel, cei peste un milion de lei ar urma să fie folosiți pentru: „consolidarea structurii șarpantei; reconfigurarea modului de alcătuire a fermelor șarpantei; refaceri, recondiționări, reparații, altele decât consolidarea fermei curente; intervenții la pereții interiori de compartimentare și la planșeul peste mansardă și intervenții la pereții exteriori de închidere a mansardei”, după se arată în Raportul de Specialitate.

Sursa de finanțare a respectivelor lucrări va fi bugetul județului Neamț, dacă proiectul de hotărâre trece de votul consilierilor județeni.

Andreea AMARIEI

Articolul precedent83 de mame minore în Neamț, în al doilea semestru din 2015
Articolul următorSimulare evaluare națională. Subiectele la ”Limba și literatura română”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.