Doi șoferi, care conduceau ansambluri auto (autotractor și remorcă) și transportau lemn, au fost opriți de polițiști, pentru verificări, în ziua de 29 martie. Prima constatare a fost că ambele remorci aveau numere de înmatriculare false, motiv pentru care au fost întocmite dosare penale.

Prima prindere în flagrant a fost făcută la ora 14:00, la Gîrcina, unde a fost tras pe dreapta un ansasmblu  condus de un bărbat de 45 de ani, din Petricani. În afară de plăcuța falsă, polițiștii au constatat că există diferențe între documentele însoţitoare şi stocul fizic de material lemnos transportat.

Seara, la ora 19:00, a fost depistat un alt ansamblu format de vehicule, condus de un bărbat de 33 ani, din Pipirig. Polițiștii au stabilit că  semiremorca a efectuat două transporturi de material lemnos la ore diferite, iar pentru cel de-al doilea nu fusese eliberat aviz de însoțire. Firma a fost amendată cu 10.000 de lei, iar ca măsuri complementare  s-a procedat la confiscarea lemnului (aproape 40 mc) în valoare de peste 13.000 de lei și la indisponibilizarea semiremorcilor. (C.M.)

Articolul precedentPelerinaj de Florii organizat de Mitropolia Moldovei și Bucovinei
Articolul următorAleșii Romanului au semnat o Declarație de reunire cu Moldova de peste Prut
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.