0:00

Cinematograful „Dacia” din Piatra Neamţ oferă, în februarie şi la începutul lunii martie, trei spectacole extrem de interesante.

„Remember Cenaclul Flacăra”, „Elixir” şi „Gaiţele” la Cinema „Dacia”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimul dintre acestea este programat pe 16 februarie, de la ora 17:00, sub genericul „REMEMBER CENACLUL FLACĂRA”.

Vor participa: Andrei Păunescu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Magda Puşkaş, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Claudia Şerdan, Maria Roxana, Rareş Suciu, Arpad Domokoş, Ionel Tănase şi Trupa „Totuşi”.

Biletele costă 50 de lei şi se pot procura de la casa de bilete a cinematografului, zilnic, între orele 15:00 – 21:00.

************************

„Remember Cenaclul Flacăra”, „Elixir” şi „Gaiţele” la Cinema „Dacia”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe 24 februarie, de la ora 19:00, este programat spectacolul cu piesa „ELIXIR”. Spectacolul Teatrului de Comedie Bucureşti îi are în distribuţie pe: Maia Morgenstern şi Marius Bodochi. „Povestea spectacolului: un cuplu se destramă, ea pleacă peste ocean, în Canada, el rămâne în Paris. Ea doreşte ca ei să rămână în continuare prieteni. De precizat: ea era avocat, el era psihanalist. În conversaţiile lor intervine, la un moment dat, şi o prietenă/colegă de-a ei. Care este rolul acestei prietene si cum se termină totul rămâne să descoperiţi singuri. Mergeţi şi vedeţi ELIXIR. Pentru doamna Maia, pentru Marius Bodochi, pentru minunatul text al scriitorului francez. Pentru că textul este de actualitate. Si pentru multe alte motive”. (Emil Călinescu)

************************************

De asemenea, pe data de 3 martie, de la ora 19:00, este programat spectacolul cu piesa „Gaiţele”. „Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești, “Gaițele” sau ”Cuibul de viespi” – cum se intitula la începutul anilor ’30, un text de mare forță dramatică care degajă o energie uriasă. Un spectacol cu un enorm succes care s-a bucurat până acum de creația și palmaresul unor mari actori ai scenei și filmului românesc, un spectacol ce va putea fi văzut într-o admirabilă distribuție”, menţionează organizatorii.

„Remember Cenaclul Flacăra”, „Elixir” şi „Gaiţele” la Cinema „Dacia”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSpectacolul Teatrului „Nottara”, în regia lui Mihai Constantin Ranin, are în distribuţie pe: Florina Cercel, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaş, Antonia Ionescu Micu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Liviu Cheloiu. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTrei fete au fugit de acasă, în puterea nopții, să meargă la discotecă
Articolul următorAcțiune de descurajare a infractorilor din Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.