Reîncep înscrierile pentru Programul Rabla Clasic, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎncepând de astăzi, 16 martie, de la ora 10.00 reîncep înscrierile în cadrul Programului Rabla Clasic pentru persoane juridice.

Înscrierile în cadrul Programului Rabla Clasic – persoane juridice vor fi reluate cu sumele rămase disponibile după corectarea erorii generate de introducerea de către un solicitant a unor informaţii eronate în câmpurile din aplicaţie. Situaţia creată la startul sesiunii din martie a fost remediată, iar pentru evitarea acestor situaţii în viitor, Administraţia Fondului pentru Mediu a întreprins demersurile necesare pentru dezvoltarea unei funcţionalităţi în aplicaţia de înscriere care să limiteze valoarea finanţării pe care o pot solicita operatorii economici la echivalentul în lei a pragului ajutorului de minimis”, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu, citată de news.ro.

De asemenea, se atrage atenția celor care vor să se înscrie că documentele trebuie să fie în termen de valabilitate.

În 4 martie fondurile alocate Programului Rabla Clasic au fost „epuizate” după ce un utilizator a completat greșit unul dintre câmpuri. S-a încercat repornirea platformei după câteva ore dar fără succes. Bugetul acestui program pentru luna martie este de 17,5 milioane de lei.

ZCH

Articolul precedentFOTO. Femeie rănită după ce mașina în care se afla a intrat într-un stâlp
Articolul următorFocul pus la vegetaţie uscată a distrus casa şi agoniseala unei familii din Şoimăreşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.