0:00

Regulamente de interes local în dezbatere publică, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Săptămâna aceasta au fost lansate în dezbatere publică două noi regulamente de interes local pentru care așteptăm propuneri de  completări și modificări.

Primul este „Regulamentul privind administrarea, întreținerea și exploatarea fondului locativ din domeniul public și privat al municipiului Piatra-Neamț și domeniul privat al statului”. În regulament sunt cuprinse condițiile de acordare a acestor tipuri de locuințe, criteriile pentru stabilirea ordinii de priorități în soluționarea cererilor, drepturile și obligațiile beneficiarilor și ale administratorului, modele ale contractelor cadru de închiriere etc.

Cel de-al doilea regulament este „Regulamentul de organizare şi funcţionare a serviciului public de administrare, întreținere și exploatare a parcărilor publice cu plată precum şi a celui de blocare, ridicare, transport, depozitare şi eliberare a autovehiculelor care sunt staționate sau parcate neregulamentar de pe domeniul public şi privat al Municipiului Piatra-Neamț.”

Cele două regulamente aflate în prezent în dezbatere publică sunt de maximă importanță pentru reglementarea unor servicii care îi vizează pe mulți dintre locuitorii orașului.Vom analiza atent toate propunerile primite și vom face modificări în consecință, pentru că vocea și opiniile comunității primează în deciziile noastre a declarat primarul Andrei Carabelea.

Regulamentele sunt postate pe site-ul primăriei și pot fi consultate la link-ul: https://www.primariapn.ro/dezbateri. Sugestiile pot fi trimise pe adresa [email protected].

Articolul precedent232 de noi cazuri COVID-19 în Neamț
Articolul următorRoman: femeie accidentată în timp ce a traversat, cu roșu la semafor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.