Regiunea Nord-Est este avertizată cu COD PORTOCALIU până în dimineaţa de 24 iunie, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). Avertizarea este valabilă în intervalul 23 iunie, ora 10:00-24 iunie, ora 2:00.

„În Moldova, Transilvania, Maramureș, local în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, precum și în zonele montane vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și, pe arii restrânse, 50-80 l/mp. Vor fi și intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice și grindină, îndeosebi în est și sud-est”, precizează meteorologii.

Şi avertizarea COD GALBEN a fost prelungită până joi dimineaţă. Aceasta este în vigoare în perioada 24 iunie, ora 2:00-25 iunie, ora 10:00. „În intervalul menționat, în zonele montane, precum și în nordul, centrul, estul și local în sudul țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și, pe arii restrânse, 40-50 l/mp”, menţionează ANM. (M. CONSTANTINESCU; HĂRŢI: ANM)

Articolul precedentAnunț privind organizarea licitației pentru vânzarea de lemn fasonat
Articolul următorPolițist lovit cu capul în figură de un șofer beat, agresorul a fost arestat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.